Referat: Högdalens AIS (B) - Västerhaninge IBK

Äntligen premiär och vår första match i damserien.
Vi har många som inte har spelat så många matcher under försäsongen men samtidigt är vi glada över att fått några nya spelare och att vi har damspelare som vill spela med oss idag.
Det är alltid svårt att veta var vi står formmässigt och hur det är att möta VH med några spelare med Div1 erfarenhet från förra säsongen.
Period 1
Är lite trevande men vi har som mål att spela en offensiv innebandy med snabba omställningar och rörligt anfallsspel.
Med tanke på att vi ligger efter i matchspel så är perioden fullt godkänd.
Period 2
Den är som förväntat lite bättre och vi vänder till 2-1 innan VH kvitterar .
Man ser att det finns en stor potential i laget och vi kommer växa för varje period och efter varje match vi spelar.
Detta är en bra start på en underbar säsong.
Period 3
Nu är tanken att vi ska ta över matchen och få betalt för det arbete vi lagt ner i Period 1 och 2.
Vi gör mål i första bytet och det är extra roligt att den kommer via "köksvägen," som vi tränade på i fredags, Sen kommer ytterligare 3 mål till innan VH reducerar och matchen slutar 6 -3 till Hais.
En bra start på dagen och efter vår match vann även Herrlaget sin premiär i Högdalshallen med 7-6 för att sen fick vårt Dam div2 vinna sin match med 15-2.
9 poäng av 9 möjliga i en underbar dag i hemmaborgen Högdalshallen.
Bra arrangemang och mycket publik under dagen och vi i Hais har blivit som en familj där vi stöttar och stödjer varandra.
Tack alla ni som gjorde denna lördag möjlig.